Meld Misdaad Anoniem

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Meest bekeken

De komende tijd wordt er gewerkt aan de website, het kan zijn dat u hier hinder van kunt ondervinden. Onze excuses voor het ongemak.

Disclaimer

112inSteenwijkerland.nl en ondersteunende Facebookpagina “112 in Steenwijkerland″ + Twitterprofiel “112Steenwijk” besteed veel tijd aan het gepubliceerde materiaal (audiovisuele beelden, foto’s en teksten) en zijn dan ook auteursrechtelijk beschermd. Tenzij anders vermeld zijn deze dan ook in het beheer van Fotopersbureau Steenwyck en/of Compact Media.
Al het geplaatste materiaal mag niet zomaar worden overgenomen,

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Fotopersbureau Steenwyck en/of Compact Media, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Het embedden van onze YouTube en Dailymotion video’s is toegestaan conform de normale mogelijkheid. Het downloaden en het uploaden onder eigen naam van de video’s echter niet, evenals het vervaardigen van screenshots uit video’s en deze te gebruiken als foto.

Mochten wij content aantreffen op een externe website zonder enige vorm van toestemming zullen wij deze in rekening brengen bij betreffende websitehouder.
De tarieven hiervan bedragen € 360 per foto of tekst en € 450 per video conform Stichting Foto Anoniem.

Fotopersbureau Steenwyck en/of Compact Media spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.

Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Fotopersbureau Steenwyck en/of Compact Media nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.