Havelte – Ter hoogte van de Boskampsbrug in Havelte heeft zaterdagmiddag even na drie uur een ongeval plaatsgevonden. Op de kruising van de Rijksweg Noordzijde (N373) met de Van Helomaweg (N353) botste door onbekende toedracht een personenauto met een oldtimer camper, of de felle laagstaande zon hierin een rol heeft gespeeld is niet bekend.

Het brandweerkorps van Havelte werd gealarmeerd voor een autobrand, maar of er daadwerkelijke sprake was van een brand is niet bekend.

Onder de motorcompartiment van de Mercedes Benz Camper uit 1975 was wel een vloeistoflekkage ontstaan, brandweerlieden hebben hierover absorptiekorrels gestrooid. Ook heeft de brandweer van Havelte de bumper van de oldtimer met gereedschap terug geduwd, zodat het voertuig te verplaatsen was.

De betrokkenen raakte gelukkig niet gewond, waardoor het enkel bij materiële schade bleef. Een gedeelte van de kruising was tijdens het incident afgesloten voor het verkeer. De zwaar beschadigde personenauto werd door een berger afgesleept.