Staphorst – Donderdagavond is het filiaal van de Aldi aan de Boslaan/Meestersweg in Staphorst omstreeks kwart voor zeven overvallen door een man. De dader is na zijn daad gevlucht in de richting van de Eikenlaan.

Toegesnelde agenten hebben in de omgeving gezocht naar de voortvluchtige dader, ook werd er in de supermarkt nader onderzoek gedaan. Hij zou het personeel bedreigd hebben om geld afhandig te maken, of daarbij een wapen is gebruikt wil de politie niet verklaren. Wel is bekend dat de dader er met een onbekende buit vandoor is gegaan.

De supermarkt werd op de koopavond vanwege de overval vroegtijdig gesloten. In een zoektocht naar de dader werd er een burgernet melding vrijgegeven. De politie is opzoek naar een man met een normaal postuur circa 1.80 meter groot. Hij droeg een grijze bivakmuts en heeft licht groene ogen. Hij zou een opvallende oranje jas hebben gedragen met groen met lichtgrijze handschoenen en een licht grijze joggingsbroek. Heeft u informatie neem dan contact op met de politie. De politie heeft momenteel nog geen aanhoudingen verricht.