De Pol – Donderdagavond omstreeks 19.00 uur is een grote politie macht aanwezig geweest bij een incident op een camping in de Pol. Er zou sprake zijn geweest van een grote vechtpartij tussen een (ex)huurder en haar meegenomen aanhang en de campingeigenaar. De politie wist met behulp van veel agenten de rust op de camping terug te brengen.

Volgens de politie persvoorlichtster Chantal Westerhoff heeft er inderdaad een conflict plaatsgevonden, waarbij 1 persoon door het ambulance personeel is gecontroleerd. De campingeigenaar zou door meerdere mannen met stokken zijn geslagen. De voorlichtster kon dit niet aan ons bevestigen, aangezien ze geen verdere details wilde geven over het incident.

De campingeigenaar is door het ambulancepersoneel gecontroleerd, of hij voor verdere behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis is niet bekend. De campingeigenaar zal in ieder geval aangifte doen van zware mishandeling.

De politie heeft zo wel opvallend als onopvallend met meerdere eenheden nog enige tijd in de omgeving van de camping gezocht naar mogelijke betrokkenen. Of er door de politie verdachten zijn aangehouden is niet bekend.