Meppel – In het uitgaansgebied in het centrum van Meppel heeft in de nacht van donderdag op vrijdag even voor 01.00 uur aan de Grote Kerkstraat een steekincident plaatsgevonden.
Volgens meerdere getuigen die afzonderlijke van elkaar een verklaring aflegde. Zou naar aanleiding van een ruzie een jongen door een andere jongen met een glas in zijn nek zijn gestoken. Het is niet bekend of het incident op straat of binnen bij een horeca onderneming heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer is na behandeling van het ambulance personeel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie verklaarde een aanhouding te hebben verricht.
De politie werd daarna echter door een persoon aangesproken die met een jongen aan de praat was gekomen, waarvan de kleren onder het bloed zaten en hij tegenover deze persoon zijn daad zou hebben bevestigd. Politieagenten hebben de verdachte na een gesprek met hem op straat aangehouden.
De politie zal het incident verder onderzoeken, hieruit moet blijken of beide, of een van hen iets te maken heeft gehad met het steekincident.